Rolete textile – Colectia RTM 2015

Incepand cu luna ianuarie a acestui an, RTM ofera clientilor sai o colectie noua de tesaturi pentru rolete textile, din care fac parte atat materialele noi, importate recent cat si tesaturi din colectiile anterioare la care s-a imbunatatit numarul de nuante. Astfel, RTM detine cea mai mare colectie de tesaturi pentru rolete din Romania, alcatuita din peste 200  nuante diferite, structurate in urmatoarele tipuri de tesaturi: unnamed (1)

- tesatura Plain, cu un numar de 12 culori, este un material semitransparent, cu o greutate de 210 g/m²  si o latime a benzii de 200 centimetrii. Este un material recomandat pentru birouri, institutii si in general pentru spatii publice.

- tesatura Carina, cu un numar de 60 de culori, este o tesatura semitransparenta, fabricata in Germania, cu o greutate de 185 g/m²   si cu doua latimi disponibile: 2 metrii si 3 metrii. Roletele cu tesatura Carina sunt recomandate atat pentru decorarea locuintelor cat si a spatiilor publice.

- tesatura Yucca, cu o gama de 34 de nuante, este un materrial semitransparent, fabricat in Italia, cu o latime a benzii de 200 centimetrii si o greutate de 200 g/m²  Acest material are o textura usor lucioasa,  diferita de cea a roletelor clasice.   Roletele textile cu tesatura Yucca pot fi folosite atat in spatii publice cat si in locuinte.

- tesatura Capri, semitransparenta, cu un numar de 12 culori, este un material fabricat in Italia cu o greutate de 215 g/m²   si o latime a benzii de 200 centimetrii.

- tesatura Blackout , cu spatele alb, este un material perfect opac, care impiedica patrunderea luminii.  Latimea lui este de 240 centimetrii, iar greutatea de 340 g/m²  .

- tesatura Blackout Silver Back , este un material de tip blackout ce are pe partea din spate o folie de culoare argintie. Aceasta folie reflecta razele soarelui si a opreste patrunderea caldurii in spatiul in care roleta a fost instalata. Roletele cu acest tip de tesatura sunt recomandate atat ferestrelor obisnuite cat si celor aflate la mansarda. Pentru acest tip de material sunt disponibile 18 nuante. Greutatea materialului este de 22 g/m² , iar latimea lui de 250 centimetrii.

- tesatura Blackout Color, are aceasi culoare pe ambele fete ale materialului. Impiedica complet patrunderea luminii, are o greutate de 280 g/m²  si o latime a benzii de 200 centimetrii. Pentru acest tip de tesatura sunt disponibile 24 culori.

- tesatura Metallic, cu o latime de 200 centimetrii, o greutate de 195 g/m²   si un numar de 12 nuante, este o tesatura moderna, recomandata atat birourilor cat si locuintelor. Tesatura acestor rolete are un  placut efect metalizat.

- tesaturile Bambus si Rustik, sunt materiale cu o latime a benzii de 240 centimetrii si o greutate de 270 g/m² . Roletele cu acest tip de tesatura sund recomandate locuintelor si mai ales spatiilor ce au un aspect rustic.

- rolete textile a caror tesaturi sunt imprimate cu diverse forme geometrice, desene,  imagini etc.

Vezi aici galeria de rolete textile

Rolete textile pentru interior, oferite de RTM Jaluzele Cluj

 

rulou interiorRoletele textile pentru interior ocupa un loc important intre produsele folosite in tehnica de umbrire. Diversitatea mare de tesaturi din care pot fi confectionate precum si numarul mare de sisteme in care pot fi fabricate fac din roletele textile un produs modern, din ce in ce mai des folosit in tehnica parasolara.

Tesaturile textile folosite pentru confectionarea roletelor se impart in mai multe categorii, in functie de tipul de material folosit si de gradul de opacitate al tesaturii. In functie de gradul de opacitate pot fi alese tesaturi transprente sau semi transparente, tesaturi cu un grad ridicat de opacitate sau tesaturi care opresc in totalitate patrunderea luminii. Materialele transparente sau semitransparente sunt folosite pentru spatiile in care dorim sa lasam o anumita cantitate de lumina sa patrunda prin tesatura roletei. Tesaturile perfect opace, de tip blackout , sunt folosite acolo unde din diverse motive dorim sa oprim in totalitate patrunderea luminii. Aceste tesaturi sunt disponibile in mai multe variante. Pot fi alese tesaturi de tip blackout care au aceasi culoare atat pe fata cat si pe spatele materialului, pot fi alese tesaturi ce au o nuanta pe fata materialului, iar pe spate sunt de culoare alba, sau se poate opta pentru tesaturi care pe spate au o folie de protectie de culoare argintie.  Tesaturile cu folie de protectie sunt folosite atat pentru roletele clasice cat si pentru roletele pentru geamuri de mansarda. Folia de protectie are rolul de a reflecata razele soarelui si opreste patruderea caldurii in incapere.

In functie de tipul de material folosit, roletele textile pot fi simple, cu tesatura intr-o singura culoare, din gama Plain, pot avea diverse motive sau imprimeuri, sau pot fi din tesaturi care imita bambusul, sau chiar din bambus. Toate aceste tesaturi pot fi tratate antistatic si ignifug. Pentru fiecare tip de tesatura, paleta coloristica este larga si ofera posibilitatea alegerii nuantei potrivite fiecarui spatiu in care urmeaza a fi instalate roletele.

In functie de sistemul de actionare, rolete pot fi mini, mini cu caseta si ghidaje laterale, clasice sau maxi. Roletele mini sunt foarte des folosite, sunt instalate pe tamplaria ferestrelor si datorita componentelor de dimensiuni mici din care este fabricat sistemul de actionare, pot fi utilizate aproape in orice situatie in care ferestrele nu au latimi foarte mari. Pentru acest tip de rolete este disponibil si sistemul casetat, cu o caseta superioara si ghidaje laterale. Culorile componentelor pot fi alese astfel incat sa se asorteze cat mai bine cu tamplaria pe care urmeaza sa fie instalate. Roletele clasice si cele maxi sunt folosite pentru ferestre cu dimensiuni mari. Tuburile acestor rolete au diametre de 25 respectiv 30 mm. Montarea acestor rolete poate fi facuta si pe perete sau tavan.  Toate sistemele de rolete pe care RTM le produce, pot fi actionate electric, cu motor cu telecomanda sau intrerupator. Motoarele folosite pentru rolete pot fi cu transformator, cu baterii sau cu incarcare prin panou solar.

Comandati acum rolete textile pentru interior, la pret de producator, oferim garantie, montaj, masuratori! http://www.rtm-jaluzele.ro/ro/rolete-textile-cluj-p36.html 

 

Bun venit pe noul site RTM Jaluzele!

jaluzele_orizontale_rtm2jaluzele_verticale_rtm_2

Bine v-am gasit pe noul site al firmei RTM Jaluzele, cu un design modern, mai bine structurat, imbogatit cu un plus de informatii, modele si produse noi.  Speram ca siteul nostru sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie pentru alegerea produselor destinate tehnicii de umbrire, indiferent daca este vorba de jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele plisate, rolete de interior, rulouri exterioare, rolete pentru mansarda sau zebra, plase impotriva insectelor.

Va punem la dispozitie formulare pentru cere de oferta, astfel incat puteti obtine o oferta personalizta in cel mai scurt timp. Formularele Cere oferta personalizata, Contacteaza-ne va ajuta sa alegeti produsul potrivit locuintei dumneavoastre. Aceste formulare dispun de campuri precum: Produs/Model/Buc/Latime/Intalime. La campul Produs aveti un dropdown, de unde puteti alege produsul pe care il doriti, apoi in campul Model trebuie sa treceti de mana modelul pe care il alegeti, de exemplu: Produs: Jaluzele verticale/Model: Blackout.  Cu ajutorul acestor informatii putem elabora o oferta de pret aproximativa cerintelor dvs., dupa care urmeaza sa efectuam si masuratori exacte deplasandu-ne la locuinta, in mod gratuit. Serviciile de masurare oferite de RTM Jaluzele pe raza judetului Cluj sunt gratuite!

Pentru a intelege cat mai bine modul in care produsele (jaluzelele, roletele, rulourile) functioneaza si componentele folosite la confectionarea lor, fiecare produs este insotit de specificatiile tehnice, cat mai detaliate, precum si specificatii aditionale in format PDF, care pot fi citite direct de pe site-ul nostru.

Daca nu stiti ce culoare se potriveste locuintei dvs, puteti sa consultati mostrarele aferente fiecarui produs, acestea se afla in pagina de detaliu al produselor, un mostrar compact, cu toate modelele si culorile de jaluzele sau rolete confectinate de noi.  Culorile jaluzelelor, tipurile de tesatura sau materialele pot fi alese cu usurinta cu ajutor mostrarului aferent fiecarui produs.

Fiecare produs este insotit de un pret orientativ, astfel incat puteti sa va faceti un calcul estimativ asupra costurilor unui anumit produs. Pretul final va fi calculat dupa ce dumneavoastra v-ati decis asupra unui produs, tipul acestuia, si bineinteles dupa masuratorile efectuate de catre personal calificat de la firma noastra.  Pentru mai multe detalii puteti sa consultati pagina noastra de Servicii sau puteti sa ne sunati pe unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0264412190, 0728147531, 0745131146.