Cere Oferta Personalizata Contacteaza-ne
Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site
Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

Jaluzele Cluj

Jaluzele Cluj, Jaluzele verticale Cluj, Jaluzele orizontale - RTM Jaluzele

RTM Jaluzele: Pret de producator, transport + masuratori + montaj gratuit, 5 ani garantie!

S.C. RTM Jaluzele S.R.L. produce in Cluj-Napoca jaluzele verticale, jaluzele orizontale, rolete textile pentru interior, rulouri pentru exterior din aluminiu si din pvc, plase impotriva insectelor fixe, cu balamale si tip rulou, rolete zebra, day&night, rolete pentru geamuri de mansarda, toate acestea la pret de producator. Va oferim transport, masuratori + montaj gratuit, precum si servicii de garantie si post-garantie. Toate jaluzelele produse de firma noastra sunt garantate timp de 5 ani. Pentru suprafete mai mari se acorda discounturi!

Contacteaza-ne:

Tel./Fax:

0264-412190

contact@rtm-jaluzele.ro
Va oferim o gama larga de jaluzele, rulouri, rolete si accesorii:
alt comes here

Jaluzele Verticale Cluj

De la 28 Lei / mp

Jaluzelele verticale au o lunga traditie intre produsele de umbrire si protectie impotriva soarelui. Sunt in continuare preferate datorita controlului pe care il avem asupra luminii ce patrunde in interiorul spatiului in care au fost instalate. Prin rotirea benzilor verticale putem regla cantitatea de lumina ce patrunde in interiorul spatiului decorat. Se pot folosi pentru orice tip de ferestre, existand diverse posibilitati de montaj. Sunt potrivite atat pentru spatii comerciale si birouri, cat si pentru locuinte.

→ Detalii
alt comes here

Jaluzele Orizontale Cluj

De la 62 Lei / mp

Va oferim jaluzele orizontale disponibile in 60 de culori, iar accesoriile sunt in aceasi culoare cu cea a lamelei din aluminiu. Detinem un stoc consistent pentru fiecare nuanta, astfel incat putem onora orice comanda, in cel mai scurt timp. Asamblarea jaluzelelor se face pe o line automatizata, de ultima generatie, iar produsul finit pe care il oferim este de cea mai buna calitate. In gama noastra de lamele se gasesc culori clasice, culori sidefate, culori mate, culori imitatie lemn, lamele perforate.

→ Detalii
alt comes here

Jaluzele plisate

De la 130 Lei / mp

Jaluzelele plisate produse si comercializate de catre RTM sunt o solutie moderna de protectie impotriva soarelui si o varianta eleganta pentru decorarea locintei sau a biroului. Prin pliurile acestor jaluzele, lumina ce patrunde in incapere va fi fltrata intr-un mod placut. Instalarea si actionarea jaluzelelor plisate se poate in face in diverse moduri, facandu-le astfel adaptabile oricarei ferestre. Un avantaj important al acestor jaluzele il reprezinta posibilitatea confectionarii lor atat pentru ferestrele clasice, cat si pentru cele a-tipice (trapez, triunghiulare, hexagonale, circulare)

→ Detalii
alt comes here

Rulouri exterioare Cluj

De la 110 Lei / mp

Rulourile exterioare pot fi confectionate din aluminiu sau din PVC si sunt disponibile intr-o gama larga de culori pentru a putea fi usor asortate cu tamplaria si exteriorul constructiei pe care sunt montate. Rulourile exterioare va asigura o buna protectie impotriva soarelui, o buna izolare termica si fonica si au un important rol antiefractie. Sunt disponibile in varianta standard sau cu plasa impotriva insectelor incorporata. Se pot monta atat pe ferestele deja existente cat si odata cu tamplaria, in cazul constructiilor noi. Pot fi actionate manual sau motorizat, cu telecomanda sau intrerupator.

→ Detalii
alt comes here

Rolete textile Cluj

De la 55 Lei / mp

Roletele interioare produse de RTM sunt confectionate din materiale textile cu diverse grade de opacitate, de la cele semitransparente pana la cele de tip blackout , ce opresc in totalitate patrunderea luminii. Roletele interioare pot fi montate pe tampliaria geamului, pe perete sau pe tavan. Profilele folosite pentru producerea acestor rolete sunt din aluminiu, iar componentele sunt fabricate din plastic de cea mai buna calitate.

→ Detalii
alt comes here

Plase impotriva insectelor

De la 48 Lei / mp

Plasele impotriva insectelor sunt disponibile in urmatoarele variante: fixe, cu balamale, tip rulou orizontal sau tip rulou vertical.Pentru a se asorta cat mai bine cu tamplaria pe care urmeaza sa fie instalate, va oferim plasele impotriva insectelor cu profile in culorile alb, maro, stejar auriu, nuc,mahon. Aceste plase vor opri patrunderea insectelor si vor asigura o buna aerisire spatiului in care au fost instalate.

→ Detalii
alt comes here

Rolete geamuri mansarda

De la 170 Lei / mp

Aceste rolete sunt special concepute pentru a fi montate pe geamurile ce se afla intr-un plan inclinat. Roletele pentru geamuri de mansarda dispun de un profil superior si ghidaje laterale din aluminiu pentru a nu permite pantrunderea luminii si pentru a avea in interiorul incaperii un aspect estetic placut. Materialul textile al acestor rolete va fi in permanenta perfect intins, datorita sistemului cu arc cu care sunt prevazute.

→ Detalii
alt comes here

Rolete zebra

De la 110 Lei / mp

Roletele zebra sau roletele day and night sunt fabricate din materiale textile cu benzi orizontale transparente ce alterneaza cu benzi orizontale opace. Roletele zebra sunt disponibile in doua variante: sistemul mini, atunci cand montajul roletei se va face pe tamplaria geamului sau sistemul cu caseta, daca dorim sa montam roleta pe perete sau pe tavan. Sunt disponibile intr-o larga varietate de nuante , de la cele clasice pana la culori care imita lemnul.

→ Detalii
alt comes here

Rolete din bambus

De la 115 Lei / mp

Roletele din bambus sunt confectionate din bambus sau din material textile care imita bambusul. Sunt folosite cu success pentru protectie impotriva soarelui dar au si un important rol decorativ. In functie de materialele si culorile alese, aceste rolete pot da atat un aspect elegant cat si rustic incaperilor in care sunt instalate.

→ Detalii
alt comes here

Componente pentru productie jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele plisate, rulouri, rolete si plase impotriva insectelor


→ Detalii

Dati click pe denumirea sau poza produsului pentru a vedea detaliile, preturile, si paleta de culori aferenta fiecarui produs. Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!

Atelierele si depozitele RTM Jaluzele Cluj

Toate jaluzelele comercializate de noi sunt asamblate in hala noastra din Cluj-Napoca, Str. Oasului, nr. 392 de catre personal cu experienta vasta in domeniul jaluzelelor. Cei 5 ani garantie pe care ii oferim pentru produsele noastre se datoreaza faptului ca avem incredere in liniile noastre de productie, si in aparatura profesionala. Detinem stocuri consistente pentru fiecare produs, de aceea toate comenzile sosite se onoreaza in cel mai scurt timp posibil. Va invitam sa vizitati showroomul nostru!

Gaseste-ne pe harta

RTM Jaluzele

Home Despre Noi Clienti Servicii Blog Contact Politica de utilizare cookies Politica de confidentialitate