Jaluzele plisate Cluj

Pret:

De la 130 Lei/mp 5 Ani Garantie!
Măsurători gratuite Livrare gratuita Montaj gratuit

Jaluzelele plisate produse și comercializate de către RTM sunt o soluție modernă de protecție împotriva soarelui și o variantă elegantă pentru decorarea locuinței sau a biroului. Prin pliurile acestor jaluzele, lumina ce pătrunde în încăpere va fi filtrată într-un mod plăcut. Instalarea și acționarea jaluzelelor plisate se poate în face în diverse moduri, făcându-le astfel adaptabile oricărei ferestre.

Un avantaj important al acestor jaluzele îl reprezintă posibilitatea confecționării lor atât pentru ferestrele clasice, cât și pentru cele atipice (trapez, triunghiulare, hexagonale, circulare). Jaluzelele plisate se diferențiază de restul produselor folosite prin umbrirea din materialul textil pliat. Sunt foarte practice, deoarece ocupă puțin spațiu, se instalează foarte ușor și sunt disponibile într-o largă gamă de nuanțe. Jaluzele plisate oferă o protecția necesară și permite luminii să se filtreze ușor. Datorită proprietăților termice, vara îți păstrează răcoarea în casă și iarna căldura. Populare, se bucură de notorietate printre clienții noștri fiind o alegere modernă și accesibilă.

Ce fel de țesături folosim pentru confecționarea jaluzelelor plisate? Dispunem de trei categorii de țesături:

  • țesături semitransparente-sunt disponibile într-o largă gamă de culori și filtrează lumina ce pătrunde în încăpere într-un mod plăcut;
  • țesături metalizate-au partea exterioară metalizată, de culoare argintie și au rolul de a reflecta razele soarelui și a opri pătrunderea căldurii în încăpere;
  • țesături black-out- opresc în totalitate pătrunderea luminii.

Tesaturile semitransparente sunt disponibile intr-o larga gama de culori si filtreaza lumina ce patrunde in incapere intr-un mod placut. Tesaturile metalizate au partea exterioara metalizata, de culoare argintie si au rolul de a reflecta razele soarelului si a opri patrunderea caldurii in incapere. Tesaturile de tip black-out opresc in totalitate patrunderea luminii. 

Profilele jaluzelelor plisate:

Profilele jaluzelelor plisate sunt din aluminiu, au lățimea de 2,5 cm și sunt disponibile în culorile alb, maro și maro roșcat.

Sistemele de acționare ale jaluzelelor plisate:

1. Sistemul de acționare cu arc.

Este cel mai practic sistem. Este folosit atât pentru ferestre și uși fixe cât și pentru cele oscilobatante. Acest sistem este prevăzut cu trei profile din aluminiu. Un profil va fi fixat pe baghetă superioară a geamului, unul pe baghetă inferioară, iar un profil va culisa între cel superior și cel inferior, închizând sau deschizând jaluzeaua. În funcție de deschiderea dorită, țesătura jaluzelei va fi fixată pe profilul din mijloc, cel ce culisează, și pe unul dintre profilele superior sau inferior. Arcul are rolul de a tensiona șnururile jaluzelei plisate, astfel încât jaluzeaua va rămâne tot timpul apropiată de fereastră, indiferent de poziția acesteia.

2. Sistemul de acționare cu șnur. 

Jaluzelele plisate acționate cu șnur, au în componență două profile: cel superior și cel inferior. Țesătura va fi fixată pe ambele profile. În funcție de necesități, în partea dreaptă sau stângă a profilului superior se montează grupul de acționare. Acest mecanism are un sistem de autoblocare. Prin acționarea șnururilor ce trec prin acest grup, jaluzeaua va fi ridicată sau coborâtă. Șnururile folosite la sistemul de acționare a pliseurilor sunt disponibile în mai multe culori. Se poate alege aceeași culoare cu cea a țesăturii, cu cea a profilelor sau se pot alege culori diferite pentru a se obține un contrast plăcut.

Jaluzelele plisate  pot fi prevăzute și cu ghidaje laterale (pentru sistemul de acționare cu arc). Ghidajele sunt confecționate din aluminiu și sunt folosite de cele mai multe ori în cazul în care jaluzelele plisate sunt folosite pentru acoperirea geamurilor de mansardă.

Montajul jaluzelelor plisate :

Montajul acestor jaluzele este simplu de realizat și se face într-un timp scurt. Montajul standard, cel mai des întâlnit, se face între baghetele geamului. În bagheta superioară și în cea inferioară se vor prinde clemele de fixare. Profilele jaluzelei vor fi fixate în aceste cleme prin clipsarea lor. Jaluzeaua va culisa între baghetele ferestrei. Astfel, tâmplăria geamului nu va fi găurită, ci doar baghetele care susțin sticla.

În cazul în care dorim să montăm jaluzeaua la o anumită distanță de fereastra, vom folosi consolele de prindere. Aceste console au rolul de a distanța jaluzeaua și pot fi montate pe tâmplărie sau pe perete.

Mostrar Jaluzele Plisate
Asty Asty metalizat Asty blackout
Asty 000
Asty 002
Asty 010
Asty 020
Asty 022
Asty 024
Asty 101
Asty 131
Asty 165
Asty 166
Asty 276
Asty 331

Duceti mouse-ul peste o mostra pentru a mari.

Jaluzele verticale
Cere Oferta Personalizata Contacteaza-ne

Colectam datele dvs. pentru a va putea raspunde solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

Gaseste-ne pe harta!
Trimite

Colectam datele dvs. pentru a va putea raspunde solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

Comenzi telefonice:

0745131146 | 0264412190

RTM Jaluzele

Home Despre Noi Contact Clienti Servicii Blog Contact Politica de utilizare cookies