Plase impotriva insectelor

Pret:

De la 48 Lei/mp 5 Ani Garantie!
Măsurători gratuite Livrare gratuita Montaj gratuit

RTM-Jaluzele vă pune la dispoziție următoarele variante de plase împotriva insectelor: fixe, cu balamale, tip rulou orizontal sau tip rulou vertical. Pentru a se asorta cât mai bine cu tâmplăria pe care urmează să fie instalate, vă oferim plasele împotriva insectelor cu profile în culorile alb, maro, stejar auriu, nuc, mahon. Aceste plase vor opri pătrunderea insectelor și vor asigura o bună aerisire spațiului în care au fost instalate. Ele sunt instalate pentru a opri pătrunderea insectelor în locuința sau biroul dumneavoastră. Sunt disponibile în mai multe sisteme, în diverse culori, în funcție de ferestrele și ușile pe care urmează a fi montate.

Plasele împotriva insectelor pot fi:

  • fixe
  • cu balamale
  • tip rulou vertical
  • tip rulou orizontal.

Plasele de insecte fixe se instalează pe tâmplărie cu ajutorul unor cleme și nu se pot deschide. Profilele sunt din aluminiu, disponibile în culorile alb, maro, stejar auriu, nuc și mahon cu dimensiunea de 2,5 cm.

Plasa este confecționată din fibră de sticlă

Plasele impotriva insectelor cu balamale sunt confectionate din profile de aluminiu si plasa din fibra de sticla. Profilele sunt disponibile in aceleasi culori cu cele ale plaselor fixe. Deoarece se fixeaza pe tamplarie cu ajutorul balamalelor, ele pot fi deschise. Se pot monta atat pe ferestre cat   si pe usi.

Plasele tip rulou vertical sunt folosite pentru acoperirea ferestrelor. Sunt confecționate din profile de aluminiu, disponibile în următoarele culori alb, maro și stejar auriu. Plasa este confecționată din fibră de sticlă. În partea superioară a plasei tip rulou vertical se găsește caseta în care se rulează plasa. Plasa va fi înfășurată pe un mecanism cu arc. Dimensiunile casetei sunt 5 x 4,5 cm. Ghidajele laterale pe care culisează plasa sunt prevăzute cu perii și au lățimea de 3 cm. În partea de jos, plasa este prevăzută cu o lamela terminală, închiderea ruloului făcându-se prin clipsarea lamelei pe profilul inferior al plasei.

Plasele tip rulou orizontal sunt folosite pentru instalarea pe uși. Profilele sunt din aluminiu, disponibile în culorile alb, maro și stejar auriu. Caseta în care se va înfășura plasa este situată în lateral și are dimensiunea de 5 x 4,5 cm. Plasa se va înfașura pe mecanismul cu arc din interiorul casetei. Ghidajele de culisare se instalează în partea superioară și inferioară a ușii. Atât lamela terminal, cât și profilul lateral sunt prevăzute cu magnet. Închiderea plasei tip rulou se face prin apropierea lamelei terminal de profilul lateral.

Intretinere:

Întreținerea este simplă: Se îndepărtează praful periodic cu ajutorul unei perii moi a pămătufului de praf.

Plase impotriva insectelor
Comenzi telefonice:

0745131146 | 0264412190

Cere Oferta Personalizata Contacteaza-ne

Colectam datele dvs. pentru a va putea raspunde solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

Gaseste-ne pe harta!
Trimite

Colectam datele dvs. pentru a va putea raspunde solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

RTM Jaluzele

Home Despre Noi Contact Clienti Servicii Blog Contact Politica de utilizare cookies