Comenzi: 0264412190 | 0745131146

Plase impotriva insectelor

Pret:

De la 48 Lei/mp 5 Ani Garantie!
Măsurători gratuite Livrare gratuita Montaj gratuit

Plasele impotriva insectelor sunt disponibile in urmatoarele variante: fixe, cu balamale, tip rulou orizontal sau tip rulou vertical.Pentru a se asorta cat mai bine cu tamplaria pe care urmeaza sa fie instalate, va oferim plasele impotriva insectelor cu profile in culorile alb, maro, stejar auriu, nuc,mahon. Aceste plase vor opri patrunderea insectelor si vor asigura o buna aerisire spatiului in care au fost instalate.

Ele sunt instalate pentru a opri patrunderea insectelor in locuinta sau biroul dumneavoastra. Sunt disponibile in mai multe sisteme , in diverse culori, in functie de ferestrele si usile  pe care urmeaza a fi montate.

Plasele impotriva insectelor pot fi :

  • fixe
  • cu balamale
  • tip rulou vertical
  • tip rulou orizontal.

Plasele de insecte fixe se fixeaza pe tamplarie cu ajutorul unor cleme si nu se pot deschide. Profilele sunt din aluminiu, disponibile in culorile alb, maro , stejar auriu, nuc si mahon , cu dimensiunea de 2,5 cm.

Plasa este confectionata din fibra de sticla.

Plasele impotriva insectelor cu balamale sunt confectionate din profile de aluminiu si plasa din fibra de sticla. Profilele sunt disponibile in aceleasi culori cu cele ale plaselor fixe. Deoarece se fixeaza pe tamplarie cu ajutorul balamalelor, ele pot fi deschise. Se pot monta atat pe ferestre cat   si pe usi.

Plasele tip rulou vertical sunt folosite pentru acoperirea ferestrelor. Sunt confectionate din profile de aluminiu, disponibile in culorile alb, maro si stejar auriu. Plasa este confectionata din fibra de sticla. In partea superioara a plasei tip rulou vertical se gaseste caseta in care se ruleaza plasa. Plasa va fi infasurata pe un mecanism cu arc. Dimensiunile casetei sunt 5 x 4,5 cm.  Ghidajele laterale pe care culiseaza plasa sunt prevazute cu perii si au latimea de 3 cm. In partea de jos, plasa este prevazuta cu o lamella terminala, inchiderea ruloului facandu-se prin clipsarea lamelei pe profilul inferior al plasei.

Plasele tip rulou orizontal sunt folosite pentru instalarea pe usi. Profilele sunt din aluminiu , disponibile in culorile alb, maro si stejar auriu. Caseta in care se va infasura plasa este situate in lateral, si are  dimensiunea de 5 x 4,5 cm .  Plasa se va infasura pe mecanismul cu arc din interiorul casetei. Ghidajele de culisare se instaleaza in partea superioara si inferioara a usi.  Atat lamella terminal cat si profilul lateral sunt prevazute cu magnet. Inchiderea plasei tip rulou se face prin apropierea lamelei terminale de profilul lateral.

Intretinere:

Se recomanda  indepartarea prafului  periodic cu ajutorul  unei perii moi sau a pamatufului de praf.

Plase impotriva insectelor
Comenzi telefonice:

0264412190 | 0745131146

Cere Oferta Personalizata Contacteaza-ne

RTM Jaluzele

Home Despre Noi Clienti Servicii Blog Contact