RTM are sediul principal în Cluj-Napoca și a fost înființată în anul 2003 cu scopul de a oferi cele mai bune produse și servicii în domeniul tehnicii parasolare.Firma noastră asigură partenerilor săi cele mai bune condiții de colaborare, oferă asistență tehnică, servicii de garanție și post-garanție.

Măsurători gratuite
Livrare gratuită

zona Cluj

Montaj gratuit
5 Ani Garanție!

FABRICA RTM JALUZELE

Design perfect

Jaluzele/Rolete/Rulouri

Produse de calitate

Se produc exact pe dimensiunea ceruta.

Livrare Rapida si Sigura

Specialistii RTM livreaza totul in siguranta

Pareri clienti

Am cumparat de la ei la fosta casa si la cea noua la doi ani distanta. Prima data pe baza unei recomandari. Am revenit si a doua data tot la ei datorita faptului ca serviciile pe care le ofera ne-au
Prompti, profesionisti, instalare rapida la un pret foarte bun. Jaluzelele vin intr-o varietate larg de culori si modele pentru toate gusturile. Personal sunt foarte multumit de alegerea facuta.
Tot respectul pentru angajatii firmei RTM. Recomand cu plăcere.
Produse de calitate și personal extrem de amabil. Paleta de culori bogata pentru jaluzele și plase moderne pentru țânțari aplicabile pe termopan.
 

Infiintata in 2003, RTM este lider in domeniul tehnicii parasolare. Sediul nostru este situat in Cluj-Napoca si, inca de la inceput, ne-am angajat sa oferim clientilor nostri cele mai bune produse si servicii.

La RTM Jaluzele, ne angajam sa oferim clientilor nostri servicii exceptionale. Oferim servicii complete de asistenta tehnica, garantie si postgarantie, asigurandu-ne ca sunteti complet multumit de achizitia dumneavoastra. Ne ocupam de tot, inclusiv de masuratori, de executia produsului, de transport si de asamblare, astfel incat nu trebuie sa va faceti griji pentru nimic.

Unul dintre avantajele alegerii RTM Jaluzele este faptul ca achizitionati direct de la producator, ceea ce inseamna ca nu exista costuri intermediare si beneficiati de cele mai bune preturi. De asemenea, va veti bucura de transport, masuratori si asamblare gratuite. Iar cu garantia noastra de 5 ani, puteti avea incredere ca investitia dvs. este protejata.

RTM produce și comercializează următoarele produse:

  • jaluzele verticale;
  • jaluzele orizontale;
  • jaluzele plisate;
  • rulouri pentru interior;
  • rolete pentru geamuri de mansardă;
  • rolete zebră;
  • rulouri pentru exterior din aluminiu;
  • rulouri pentru exterior din pvc;
  • plase împotriva insectelor.

RTM asigură masurătorile pentru produsele sale, execuţia, transportul, montajul, servicii de garanţie si post garanţie.

Vă invităm sa vizitaţi showroom-ul nostru de pe strada Oasului nr.392 din Cluj-Napoca.

Back to Top

Search For Products

Product has been added to your cart