Rolete Screen - Jaluzele interioare moderne

Pret:

De la 95 Lei/mp 5 Ani Garantie!
Măsurători gratuite Livrare gratuita Montaj gratuit

Unul dintre motivele pentru care rulourile screen sunt populare este faptul că acest tip de rolete textile este extrem de versatil.
Acesta poate fi personalizat din punct de vedere al nivelului de transparență așa încât persoanele care doresc instalarea unor astfel de jaluzele pot decide care este opțiunea mai bună pentru casa sau biroul în care se dorește montarea acestora.  Factorul de deschidere poate fi de 1%, 3% sau 5%.

Beneficiile montării rulourilor Screen

În afara faptului că acest tip de rolete textile blochează razele UV, un avantaj major este că ele vor proteja spațiul de priviri indiscrete permițând însă celor din interior să vadă prin ele. Astfel, dacă aveți o cameră cu ferestre ce dau înspre gradină veți putea admira privelistea și atunci cand jaluzelele sunt trase. În tot acest timp însă cei din afară nu vor putea să vada în interiorul camerei.

Rolete Screen

Lumina soarelui este minunată dar poate deveni neplăcută atunci când trece prin ferestrele casei sau biroului tău: nu numai că temperatura devine prea ridicată ci ești expus și la acțiunea nocivă a razelor UV. În plus lumina solară se reflectă pe orice suprafață, ca de exemplu ecranul televizorului sau calculatorului. În același timp culorile covorului sau mobilei sunt afectate de expunerea constantă la soare. Așadar este evidentă necesitatea instalării de jaluzele interioare sau rolete pentru geam.

Montarea jaluzelelor interioare Screen

Montarea roletelor screen se poate face pe tâmplărie, folosind accesorii în culoarea tâmplăriei, sau pe perete, folosind accesorii în culorile alb, maro și gri antracit.

Acționare roletelor screen

Acționarea roletelor screen poate fi făcută manual, cu ajutorul lanțișorului de manevrare sau electric, de la telecomandă sau buton.

Întreținerea roletelor interioare Screen

Curățarea se face cu ajutorul unei cârpe umede.

Specificații jaluzele interioare Screen

- Compozitie: 70% PVC, 30% PES
- Greutate: 520 gr/mp
- Protectie UV: 95%
- Grosime material: 0.75 mm
- Factor de deschidere: 1%, 3%, 5%
- Folosire: Interior si Exterior.

rolete screen gri
Comenzi telefonice:

0264412190 | 0728147531 | 0745131146

Mostrar Rolete Screen
Rolete screen
RTS 1
RTS 2
RTS 3
RTS 6
RTS 10
RTS 11

Duceti mouse-ul peste o mostra pentru a mari.

Cere Oferta Personalizata Contacteaza-ne

Colectam datele dvs. pentru a va putea raspunde solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

Gaseste-ne pe harta!
Trimite

Colectam datele dvs. pentru a va putea raspunde solicitărilor. Pentru mai multe informații, verificați Politica de confidențialitate.

Am citit si sunt de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site

Empty album

RTM Jaluzele

Home Despre Noi Contact Clienti Servicii Blog Contact Politica de utilizare cookies