Comenzi: 0264412190 | 0745131146

Jaluzele plisate Cluj

Pret:

De la 130 Lei/mp 5 Ani Garantie!
Măsurători gratuite Livrare gratuita Montaj gratuit

Jaluzelele plisate produse si comercializate de catre RTM sunt o solutie moderna de protectie impotriva soarelui si o varianta eleganta pentru decorarea locintei sau a biroului. Prin pliurile acestor jaluzele, lumina ce patrunde in incapere va fi fltrata intr-un mod placut. Instalarea si actionarea jaluzelelor plisate se poate in face in diverse moduri, facandu-le astfel adaptabile oricarei ferestre. Un avantaj important al acestor jaluzele il reprezinta posibilitatea confectionarii lor atat pentru ferestrele clasice, cat si pentru cele a-tipice (trapez, triunghiulare, hexagonale, circulare)

Jaluzelele plisate se diferentiaza de restul produselor folosite pentru umbrire prin  materialul textil pliat. Sunt foarte practice deoarece  ocupa putin spatiu , se instaleaza foarte usor si sunt disponibile intr-o larga gama de nuante.

Tesaturile jaluzelelor plisate:

Pentru comfectionarea jaluzelelor plisate, folosim trei categorii de tesaturi:

  • Tesaturi semitransparente
  • Tesaturi metalizate
  • Tesaturi black-out.

Tesaturile semitransparente sunt disponibile intr-o larga gama de culori si filtreaza lumina ce patrunde in incapere intr-un mod placut. Tesaturile metalizate au partea exterioara metalizata, de culoare argintie si au rolul de a reflecta razele soarelului si a opri patrunderea caldurii in incapere. Tesaturile de tip black-out opresc in totalitate patrunderea luminii. 

Profilele jaluzelelor plisate:

Profilele jaluzelelor plisate sunt din aluminiu, au latimea de 2,5 cm si sunt disponibile in culorile alb, maro  si maro roscat.

Sistemele de actionare ale jaluzelelor plisate:

1. Sistemul de actionare cu arc.

Este cel mai practic sistem.  Este folosit atat pentru ferestre si usi fixe cat si pentru cele oscilobatante.  Acest sistem este prevazut cu trei profile din aluminiu. Un profil va fi fixat pe bagheta superioara a geamului, unul pe bagheta inferioara, iar un profil va culisa intre cel superior si cel inferior, inchizand sau deschizand jaluzeaua. In functie de deshiderea dorita, tesatura jaluzelei va fi fixata pe profilul din mijloc, cel ce culiseaza, si pe unul ditre profilele superior sau inferior. Arcul are rolul de a tensiona snururile jaluzelei plisate, astfel incat jaluzeaua va ramane tot timpul apropiata de fereastra, indifferent de pozitia acesteia.

2. Sistemul de actionare cu snur .

Jaluzelele plisate actionate cu snur, au in componenta doua profile: cel superior sic el inferior. Tesatura va fi fixate pe ambele profile. In functie de necesitati, in parte drapta sau stanga a profilului superior se monteaza grupul de actionare. Acest mecanism are un sistem de autoblocare. Prin actionarea snururilor ce trec prin acest grup , jaluzeua va fi ridicata sau coborata.

Snururile folosite la sistemul de actionare a pliseurilor sunt disponibile in mai multe culori. Se poate allege aceasi culoare cu cea a tesaturii, cu cea a profilelor , sau se pot allege culori diferite pentru a se obrine un contrast placut.

Jaluzelele plisate pot fi prevazute si cu ghidaje laterale (pentru sistemul de actionare cu arc). Ghidajele sunt confectionate din aluminiu si sunt folosite de cele mai multe ori in cazul in care jaluzelele plisate sunt folosite pentru acoperirea geamurilor de mansarda.

Montajul jaluzelelor plisate :

Montajul acestor jaluzele este simplu de realizat si se face intr-un timp scurt. Montajul standard, cel mai des intalnit se face intre baghetele geamului. In bagheta superioara si in cea inferioara se vor prinde clemele de fixare. Profilele jaluzelei vor fi fixate in aceste cleme prin clipsarea lor. Jaluzeua va culisa intre baghetele ferestrei. In acest caz, tamplaria geamului nu va fi gaurita, ci doar baghetele care sustin sticla.

In cazul in care dorim sa montam jaluzeua la o anumita distanta de fereastra, vom folosi consolele de pridere. Aceste console au rolul de a distanta jaluzeaua si pot fi montate pe tamplarie sau pe perete.

Jaluzele verticale
Mostrar Jaluzele Plisate
Asty Asty metalizat Asty blackout
Asty 000
Asty 002
Asty 010
Asty 020
Asty 022
Asty 024
Asty 101
Asty 131
Asty 165
Asty 166
Asty 276
Asty 331

Duceti mouse-ul peste o mostra pentru a mari.

Comenzi telefonice:

0264412190 | 0745131146

Cere Oferta Personalizata Contacteaza-ne

RTM Jaluzele

Home Despre Noi Clienti Servicii Blog Contact