Rulouri exterioare din aluminiu – 7 motive pentru care ar trebui să le montezi

Te gândești la un nou proiect pentru amenajarea locuinței, iar rulourile exterioare din aluminiu sunt în topul listei? Ai într-adevăr nevoie de acestea sau sunt doar un moft modern? Îți prezentăm în continuare 7 motive pentru care ar trebui să iei în calcul montarea lor la locuința ta.

1. Rulourile exterioare îți asigură intimitate

Dacă îți dorești să ai parte de mai multă intimitate în casă și să scapi de privirile curioase ale vecinilor și trecătorilor, atunci cu siguranță ai nevoie de rulouri exterioare. Acestea pot fi montate atât la ferestrele caselor, cât și ale apartamentelor, indiferent că locuiești la parter sau la etaj. Apelează la echipa RTM Jaluzele și ne deplasăm în scurt timp la fața locului pentru a face măsurătorile necesare și a discuta restul detaliilor.

2. Rulourile exterioare îți oferă confortul termic de care ai nevoie

Fie vară, fie iarnă, rulourile exterioare din aluminiu îți asigură confortul termic necesar în locuință. Dacă te întrebi cum funcționează acestea mai exact, află că te protejează atât de soarele arzător al verii, cât și de temperaturile scăzute ale iernii. Ferestrele dinspre sud sunt cele mai expuse la soare, iar vara atmosfera din casă poate deveni chinuitoare. O bună soluție pentru a te apăra de caniculă este să montezi rulouri exterioare. La polul opus, în sezonul rece, ferestrele nu mai sunt expuse la temperaturi foarte scăzute dacă sunt coborâte rulourile exterioare.

3. Rulourile exterioare te ajută să faci economii

Rulourile exterioare sunt un bun aliat dacă vrei să faci economie la energia electrică, atât pe timpul verii, cât și în sezonul rece. Dacă ai temperatura optimă în casă, nu vei mai porni aerul condiționat și nici alte sisteme de încălzire electrice ori le vei ține pornite o perioadă mai scurtă.

4. Rulourile exterioare descurajează infractorii

Dacă locuiești la parter ori la etajul unu și ai avut mereu temeri legate de infractori, rulourile exterioare din aluminiu reprezintă soluția de care ai nevoie. Pe lângă faptul că oferă intimitate, acestea pot fi dotate și cu sisteme antiefracție, astfel că nu pot fi deschise din exterior și poți dormi liniștit ori chiar pleca în vacanță fără nicio grijă.

5. Rulourile exterioare din aluminiu oferă izolare fonică

O locuință liniștită, ferită de zgomotele străzii, este dorința oricărei persoane, mai ales dacă a avut o zi agitată și ai nevoie de odihnă. Rulourile exterioare contribuie la obținerea unei atmosfere liniștite și relaxante.

6. Rulourile exterioare îți permit să controlezi luminozitatea

Cu ajutorul rulourilor exterioare poți controla nivelul de luminozitate din încăpere, în funcție de nevoile tale. Spre exemplu, în diminețile în care îți dorești să dormi mai mult, dar soarele te necăjește, este suficient să închizi rulourile. Dacă nu reușești să adormi noaptea fiindcă te deranjează lumina felinarelor de pe stradă, poți să apelezi la aceeași soluție – închiderea rulourilor exterioare.

7. Rulourile exterioare îți oferă comoditate

Alt motiv pentru care ar trebui să îți montezi rulouri exterioare din aluminiu este acela că îți oferă comoditate. În momentele în care vrei să petreci mai mult timp în pat ori pe canapea, este suficient să apeși telecomanda și rulourile exterioare se deschid ori se închid după pofta inimii.

Contactează-ne pentru a te ajuta să alegi modelul de rulouri exterioare care se potrivește proiectului tău.