Bun venit pe noul site RTM Jaluzele!

jaluzele_orizontale_rtm2jaluzele_verticale_rtm_2

Bine v-am gasit pe noul site al firmei RTM Jaluzele, cu un design modern, mai bine structurat, imbogatit cu un plus de informatii, modele si produse noi.  Speram ca siteul nostru sa va ofere toate informatiile de care aveti nevoie pentru alegerea produselor destinate tehnicii de umbrire, indiferent daca este vorba de jaluzele verticale, jaluzele orizontale, jaluzele plisate, rolete de interior, rulouri exterioare, rolete pentru mansarda sau zebra, plase impotriva insectelor.

Va punem la dispozitie formulare pentru cere de oferta, astfel incat puteti obtine o oferta personalizta in cel mai scurt timp. Formularele Cere oferta personalizata, Contacteaza-ne va ajuta sa alegeti produsul potrivit locuintei dumneavoastre. Aceste formulare dispun de campuri precum: Produs/Model/Buc/Latime/Intalime. La campul Produs aveti un dropdown, de unde puteti alege produsul pe care il doriti, apoi in campul Model trebuie sa treceti de mana modelul pe care il alegeti, de exemplu: Produs: Jaluzele verticale/Model: Blackout.  Cu ajutorul acestor informatii putem elabora o oferta de pret aproximativa cerintelor dvs., dupa care urmeaza sa efectuam si masuratori exacte deplasandu-ne la locuinta, in mod gratuit. Serviciile de masurare oferite de RTM Jaluzele pe raza judetului Cluj sunt gratuite!

Pentru a intelege cat mai bine modul in care produsele (jaluzelele, roletele, rulourile) functioneaza si componentele folosite la confectionarea lor, fiecare produs este insotit de specificatiile tehnice, cat mai detaliate, precum si specificatii aditionale in format PDF, care pot fi citite direct de pe site-ul nostru.

Daca nu stiti ce culoare se potriveste locuintei dvs, puteti sa consultati mostrarele aferente fiecarui produs, acestea se afla in pagina de detaliu al produselor, un mostrar compact, cu toate modelele si culorile de jaluzele sau rolete confectinate de noi.  Culorile jaluzelelor, tipurile de tesatura sau materialele pot fi alese cu usurinta cu ajutor mostrarului aferent fiecarui produs.

Fiecare produs este insotit de un pret orientativ, astfel incat puteti sa va faceti un calcul estimativ asupra costurilor unui anumit produs. Pretul final va fi calculat dupa ce dumneavoastra v-ati decis asupra unui produs, tipul acestuia, si bineinteles dupa masuratorile efectuate de catre personal calificat de la firma noastra.  Pentru mai multe detalii puteti sa consultati pagina noastra de Servicii sau puteti sa ne sunati pe unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0264412190, 0728147531, 0745131146.

2 păreri la “Bun venit pe noul site RTM Jaluzele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>