Plase împotriva insectelor

Căldura aduce după sine, pe lângă starea de vacanță și frumusețea înconjurătoare a peisajului de primăvară-vară, insecte nedorite în locuințele noastre. RTM Jaluzele vine în ajutorul clienților săi cu plase împotriva insectelor.

Plasele împotriva insectelor nu ar trebui să lipsească de la ferestrele dumneavoastră, deoarece vă fac viața mai ușoară prin simplul fapt că oprește intrarea insectelor în imobil și nu deteriorează design-ul. Aceste produse le găsiți în diferite forme, precum fixe, cu balamale, tip rulou orizontal sau tip rulou vertical. Profilele acestor plase sunt disponibile în culorile alb, maro, stejar auriu, nuc și mahon, pentru a se asorta cu tâmplăria ferestrelor dumneavoastră și pentru a crea impresia de întreg.

Avantajele plaselor împotriva insectelor sunt multiple. Desigur, principalul beneficiu este că oprește intrarea insectelor în locuința dumneavoastră. Totuși, datorită materialului din fibră de sticlă din care acestea sunt confecționate, lumina pătrunde în aceeași cantitate în camera dumneavoastră. Sunt foarte ușor de întreținut! Tot ce trebuie să faceți este ca, periodic, să o curățați de praf cu o perie moale, acest proces durează între 3 și 5 minute, iar dumneavoastră vă puteți bucura de aerul curat și bunăstarea pe care o primiți de la soare fără să vă faceți griji de zumzăitul insectelor nedorite.

Plasele fixe împotriva insectelor sunt foarte practice! Deoarece se montează direct pe ferestre sau pe tâmplărie, plasele sunt precum o a doua ușă. Se deschid ușor, sunt rezistente și nu au efect de umbrire asupra încăperii.

Dacă doriți plasele tip rulou, vertical sau orizontal, aici găsiți ce căutați! Cele verticale sunt folosite pentru acoperirea ferestrelor. Fețele de bucătărie, din baie sau de la birou sunt locul pe unde insectele își fac apariția fără ca tu să realizezi. Aceste produse sunt confecționate din profile de aluminiu, disponibile în diferite culori pentru a se pierde frumos în design-ul ferestrelor. În partea superioară se află caseta în care se rulează plasa. Mecanismul de rulare este foarte simplu, trebuie doar să trageți de firul component al acestor plase și voila!

Plasele tip rulou orizontal sunt folosite în principal pentru instalarea pe uși. La fel ca la cele verticale, mecanismul de funcționare este foarte simplu și practic. Caseta în care se va înfășura plasa este situată în lateral, pentru a nu pune în dificultate mecanismul de închidere a ușii.  În partea superioară și inferioară a ușii se instalează ghidajele de culisare. Închiderea acestor plase este destul de interesantă și nu constituie un efort în plus pentru dumneavoastră. Lamelele terminale și laterale sunt prevăzute cu magnet, astfel că închiderea plasei se realizează prin forța de atracție a celor doi magneți. Simplu, util și rapid.

Dacă doriți să investiți în confortul locuinței dumneavoastră și înțelegeți necesitatea plaselor împotriva insectelor, RTM Jaluzele vă sta la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții pentru locuința dumneavoastră. Nu uitați că transportul și montajul sunt gratuite! Vă invităm să parcurgeți magazinul nostru online sau vă așteptăm cu drag în magazinul RTM Jaluzele!