jaluzele plisate Cluj-Napoca

Jaluzele plisate în Cluj – 7 motive ca să le alegi pentru casa ta

Cauți jaluzele plisate în Cluj, însă ești în dilemă dacă aceste piese sunt potrivite pentru locuința ta? Fie că faci o amenajare completă a casei ori doar schimbi accesoriile de la ferestre, te invităm să citești în continuare mai multe informații despre jaluzelele plisate.

Iată ce beneficii oferă jaluzelele plisate și cu ce se diferențiază de alte produse de acest tip.

1. Jaluzelele plisate oferă protecție împotriva soarelui

Unul dintre principalele beneficii pe care le oferă jaluzelele plisate este că asigură protecție împotriva razelor soarelui. Oferă flexibilitate în dozarea luminii naturale, umbrind casa în zilele toride de vară. Mai mult de atât, te poți bucura de un somn odihnitor până la orele mai târzii ale zilei.

2. Jaluzelele plisate asigură intimitate

Încă un motiv pentru care vei îndrăgi jaluzelele plisate este intimitatea pe care ți-o asigură în locuință. Apropierea dintre două clădiri și privirile insistente ale vecinilor diminuează confortul. Jaluzelele plisate pot fi strânse astfel încât să se vadă pe fereastră exact cât dorești, asigurându-ți astfel intimitate la orice oră din zi și din noapte.

3. Jaluzelele plisate reprezintă o variantă modernă pentru amenajarea casei

Dacă ești în căutarea unor jaluzele plisate în Cluj, trebuie să mai știi că aceste accesorii reprezintă o modalitate modernă de a completa decorul casei. Sunt disponibile într-o gamă largă de nuanțe, astfel că pot fi adaptate cu ușurință la stilul spațiului.

4. Jaluzelele plisate oferă confort termic

Jaluzelele plisate sunt un aliat de nădejde atât în zilele călduroase, cât și în cele friguroase. Vara păstrează răcoarea în casă și iarna căldura grație proprietăților termice.

5. Jaluzelele plisate se adaptează la orice tip de fereastră

Un avantaj important la jaluzelelor plisate este că acestea se pot în face în diverse moduri, fiind astfel adaptabile oricărei ferestre. Pot fi confecționate atât pentru ferestrele clasice, cât și pentru cele cu forme atipice (trapez, triunghiulare, hexagonale, circulare). Alege modelul de jaluzele plisate de pe rtm-jaluzele.ro și beneficiezi de consiliere, transport, măsurători și montaj gratuite.

6. Jaluzelele plisate nu ocupă mult spațiu

Jaluzelele plisate sunt ideale pentru spațiile cu dimensiuni reduse. Acestea se montează doar la nivelul ferestrelor, fiind practice pentru dormitoarele și bucătăriile mici, unde nu sunt recomandate accesoriile voluminoase precum perdelele și draperiile.

7. Jaluzelele plisate se întrețin ușor

Jaluzelele plisate sunt mai ușor de întreținut decât perdelele și draperiile. Montează-le în bucătărie și vei uita de grija mirosului de mâncare și fum rămas în țesătură. Jaluzele plisate nu rețin mirosurile, iar petele pot fi eliminate ușor, cu ajutorul unei lavete umede. În plus, nici nu trebuie demontate pentru a le curăța.

Jaluzelele plisate se diferențiază de restul produselor folosite pentru decorarea ferestrei prin faptul că sunt confecționate dintr-un material textil pliat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>