RTM Jaluzele – Jaluzele orizontale

Dacă jaluzelele verticale se potrivesc peste tot, ia ghiciți. Exact! Jaluzelele orizontale au aceleași beneficii. Fie că ne referim la locuința proprie sau la locul unde ne desfășurăm activitatea profesională, alegerea jaluzelelor este un aspect important pentru amenajarea încăperii.

Desigur că rolul principal pentru care achiziționăm jaluzele este acela de a crea efectul de umbră, dar trebuie să ținem cont și de design. Dacă doriți să schimbați design-ul camerei dumneavoastră, puteți face acest lucru foarte simplu și rapid, prin adăugarea unei pete de culoare care va schimba complet personalitatea încăperii. Alegeți ce e mai bun pentru estetica spațiului dumneavoastră!

Avantajele jaluzelelor orizontale sunt multiple, totuși, cea mai importantă este funcționalitatea. Au un design plăcut și sunt disponibile în 60 de culori, astfel că aveți libertatea să fiți creativi și să aduceți o pată de culoare în spațiul personal sau profesional. Reglarea luminii reprezintă un alt beneficiu pe care îl oferă jaluzelele orizontale. Datorită lamelelor care se rotesc 180 de grade, puteți controla cantitatea de lumină care intră în încăpere și, de asemenea, puteți întuneca complet camera. Întreținerea jaluzelelor este simplă, trebuie curățate periodic de particulele de praf care se depun. Ultimul avantaj pe care dorim să îl scoatem în evidență este durata lungă de viață a acestora, datorită rezistenței materialului din care sunt confecționate, RTM vă garantează o investiție pe o perioadă nedeterminată.

Dacă încă nu v-ați hotărât ce tip de jaluzele se potrivesc cel mai bine cu cerințele dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați sau să stabiliți o întâlnire cu echipa RTM Jaluzele din Cluj pentru o consultanță detaliată. Nu uitați că transportul și montajul sunt gratuite!