Jaluzele Verticale

Cu toții știm cât de insuportabile sunt razele soarelui vara când pătrund ,,nepoftite” în casele noastre, de aceea la RTM-Jaluzele găsești  soluțiile potrivite nevoilor tale! La noi, găsești produse de calitate superioară; pentru a avea certitudinea aceasta, clienții mulțumiți și diverși sunt recomandările pe care le căutați. https://www.rtm-jaluzele.ro/clienti/

Din experiența noastră, jaluzelele verticale se potrivesc cam peste tot. Chiar peste tot. Fie sunt amplasate pe geamurile mari sau mici, efectul este același, de a crea umbră și de a păstra un aer rece în încăpere. Sunt foarte ușor de manevrat, astfel încât, cu cât le înclinați mai mult, cu atât mai multă lumină veți avea în spațiul dorit. Aveți posibilitatea de a le închide perfect, pentru a opri orice lumină în încăpere sau pot fi retractate complet pentru a vă oferi priveliște clară către exterior.

Avantajul acestora? Au un design multifuncțional care le face foarte utile aproape în orice moment. De cele mai multe ori, pentru  costul relativ redus și aspectul chic acest tip de jaluzele sunt  cele mai preferate în rândul clienților noștri, care le aleg pentru birouri sau case.

O parte din farmecul jaluzelelor verticale este că amplifică vizual spațiul unde sunt instalate. Oferă un plus de lumină (când este necesar) și conferă spațiului mai multă lărgime. Ai o cameră a cărei tavan este jos, atunci cea mai bună opțiune este să alegi acest tip de jaluzele. RTM-Jaluzele vă pune la dispoziție jaluzelele verticale din diferite texturi și nuanțe din care puteți să alegeți ceea ce vă place. Datorită țesăturilor moderne pe care le folosim, jaluzelele se potrivesc perfect în sălile de conferință în care este necesar un proiector pentru prezentări.

Datorită sistemului ușor de acționare, îndepărtarea prafului de pe jaluzelele verticale se face cu aspiratorul reglat pe puterea minimă. În cazul în care lamelele jaluzelelor sunt foarte murdare, vă recomandăm să le lasați  la înmuiat în apa cu soluție foarte slabă de săpun la 25 grade C, timp de 15 minute. Mai multe soluții pentru păstrarea lor găsiți în categoria Jaluze Verticale. Echipa RTM are grijă să vă ofere soluții eficiente la problemele dumneavoastră.

Sfat: Alege-le ținând cont de culorile dominante în cameră și de modelul mobilei! Evitați cumpărarea produsului fără măsurătorile făcute în prealabil!

Cu jaluzelele verticale RTM încăperea dumneavoastră va deveni locul confortabil de care aveți nevoie după o zi dificilă la serviciu. Spune-ne cerințele tale, le vom îndeplini în tocmai!