Jaluzelele day and night

Dacă recondiționați casa sau vă muți în casă nouă, atenția acordată ferestrelor este mai importantă decât ați fi crezut. De ce sunt așa importante? Pentru că designul interior depine de ele. Să nu uităm ca de mărimea și forma geamurilor depinde luminiozitatea camerelor/imobilului. Totul trebuie gândit cu atenție când vine vorba de propria casă sau propria firmă. Jaluzelele day and night pot fi comandate online, însă ținându-se cont de măsurătorile luate anterior. Pentru o potrivire perfectă trebuie să țineți cont de culorile predominante în imobil, de texturile prezente în interior și de cum vizualizați voi întreg aspectul încăperii.

Din fericire, RTM jaluzele vă pune la dispoziție diferite nuanțe de jaluzele, cu aspect clasic sau cu imitație de lemn. Paleta de culori conține culori deschise/neutre până la culori clasice, ce conferă eleganță spațiului unde sunt instalate. Jaluzelele zebră sunt ușor de instalat și întreținut, un mare atuu într-un timp în care sunteți prinși în agitația cotidiană. Dacă aveți ferestre personalizate în forme sau dimensiuni neobișnuite, la RTM găsiți jaluzelele perfecte cerințelor dumneavoastră.  În tendințele existente astăzi, până și jaluzelele pot fi cu stil. Puteți avea două stiluri cu ajutorul jaluzelelor zebră. Materialul textil al acestor rolete are bezni orizontale transparente care alternează cu benzi orizontale opace. Atunci când benzile transparente se suprapun, lumina pătrunde în încăpere, iar când benzile transparente se suprapun peste cele opace, este oprită pătrunderea luminii. Datorită acestui tip de țesătură cu benzi orizontale, putem controla lumina fără să ridicăm roleta.

Ce este important la acest tip de jaluzele este că sunt o alternativă utilă la clasicile jaluzele orizontale sau verticale, permit luminii să intre în cameră atât cât este necesar. Bucurați-vă de calitatea și  stilul unui tip de jaluzele creat de echipa RTM-Jaluzele, garantăm pentru longevitatea acestora!

Cu transportul gratuit, garanția prețului și măsurătorile gratuite, suntem convinși că veți lua decizia corectă! Contactați-ne, puneți-ne întrebări, noi vă răspundem prompt!