Avantajele rulourilor exterioare din aluminiu

Pentru iubitorii de întuneric și liniște, rulourile exterioare sunt afacerea perfectă. De ce? Acest tip de jaluzele sunt disponibile online chiar de la noi de pe site și sunt reglabile complet, deci poți să oprești lumina soarelui, iar vântul și ploaia nu vor mai fi un impediment, întrucât cu roletele exterioare protejează ferestrele și să îți conferă intimitate.

Rulourile exterioare pot fi confecționate din aluminiu sau din PVC și sunt disponibile într-o gamă largă de culori pentru a putea fi ușor asortate cu tâmplăria și exteriorul construcției pe care sunt montate. Rulourile exterioare îți asigură o bună izolare termică și fonică și  au un important rol antiefracție. Sunt disponibile în varianta standard sau cu plasă împotriva insectelor încorporată. Se pot monta atât pe ferestrele deja existente, cât și odată cu tâmplăria, în cazul construcțiilor noi. Pot fi acționate manual sau motorizat, cu telecomandă sau întrerupator. Îți oferim un tip de jaluzele elegant, simplu sau clasic în funcție de preferințele tale!

Cu rulourile exterioare de la RTM blochezi 96% din radiațiile solare, astfel încât, aerul condiționat îți va menține încăperea răcoroasă chiar și în cele mai călduroase zile ale verii. Contactează-ne și hai să alegem jaluzelele potrivite pentru tine.  Elegant și minimalist, acesta este cel mai eficient sistem de umbrire de pe piață. Rama din două părți ascunde toate șuruburile, astfel încât să nu existe fixări vizibile, iar rotația internă a lamei să ofere aspectul curat. Oferim o gamă rentabilă de obloane care combină frumusețea, durabilitatea și versatilitatea. Aceste obloane pot fi comandate pentru a se potrivi cu cele mai multe dimensiuni ale ferestrei și îți vor permite să maximizezi și să utilizezi spațiile interioare și exterioare.

Echipa RTM jaluzele așteaptă să o contactezi, îți oferim informațiile necesare pentru a nu exista nedumeriri și nu uita: transportul și montajul sunt gratuite!